IF Hållbar Energi AB

El

Lägre elkostnader

Oavsett vilken fastighet du bor i eller driver så kan vi hjälpa dig med att sänka dina elkostnader genom modern belysning och styrning. 

Med hjälp av solceller kan du som konsument producera egen el. Värdet av elproduktionen ger en årlig avkastning under anläggningens hela livslängd. Vi erbjuder installation av solceller i Uppsala, Stockholm, Rimbo med flera!

Styrning är en energieffektiv belysning, vilket är något vi fokuserar och jobbar mycket med. Effektiva ljuskällor tillsammans med en bra styrning kan man lyckas dra ned sina elräkningar rejält. Självklart jobbar vi med energieffektiv belysning både inomhus och utomhus, allt för rimliga elkostnader och miljön.

När du vänder dig till oss för hjälp hjälper vi naturligtvis till att välja en lämplig belysning utifrån dig och dina behov. Vi ser även till att belysningen passar er miljö och hur den ser ut. Ifall ni vill ha hjälp med angränsande områden, så som tvättstugor och ventilationer, har vi samarbeten för att kunna byta ut gamla fläktar och tvättmaskiner som drar onödigt mycket ström.

Klicka på ikonen, för att få mer information, om hur man kan använda sig av LED-belysning.