IF Hållbar Energi AB

Solceller BRF

Få hjälp med solceller

Solkraft är en förnybar energikälla, vilket innebär att denna energikälla inte kommer ta slut på några miljarder år. Det är en säker energikälla när man vill generera el under en lång tid framöver. Om du installerar solceller har du en säker elförsörjning i ungefär 25 år framöver, du blir dessutom mindre påverkad av svängande elpriser. Du slipper det eftersom du får ett minskat behov av köpt el.

Att installera solceller och använda sig av solkraft är ett bra val för miljön. Själva elproduktionen släpper inte ut någon koldioxid, på samma sätt är det med vatten- och vindkraft.

Många undrar om solen skiner tillräckligt mycket för att solkraft ska vara användbart, det korta svaret är ja. I Sverige skiner solen nästan lika mycket som den gör i centrala Europa. Vår mörka period kompenseras av desto fler soltimmar under den ljusa perioden. Med uppkoppling mot elnätet kan man sälja el vid överproduktion och köpa el vid underproduktion.

Kort sagt är solkraft ett bra val för miljön och du som installerar solceller har en garanterad elproduktion i många år framöver. Är du i städer så som Rimbo med omnejd intresserad av att installera solceller hjälper vi dig gärna att hitta rätt solceller utifrån dina behov och önskemål. Självklart svarar vi även på eventuella frågor och hjälper dig genom hela projektet. Företaget är beläget i Rånäs men vi hjälper även er i städer runt omkring, så som Rimbo med omnejd.

Varmt välkommen med dina funderingar om solceller.